Känner du att det är dags för dig att skriva en bok? 

0
0
0
0
0
0
0
0

Så här kan vi  lyfta fram dig.

Det är otroligt viktigt för oss att du får exakt rätt hjälp i hela processen från bokidé till bästsäljare. Eller som vi gillar att säga: vi tar dig från en nobody till en somebody.

VAD BEHÖVER JUST DU JUST NU? 

vi vill gärna hjälpa dig på vägen till framgång!

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

1

Vill du skriva en e-bok som får ordentlig spridning? 

När du väljer att ge ut en e-bok med oss så väljer du att synas mer och få ökad spridning på din bok. Vi kan visa dig hur du kan använda din e-bok på ett smartare sätt, så att den kan öppna dörrar till många nya möjligheter. 
Att ha en e-bok blir viktigare och viktigare med tanke på att online och e-learning är en växande ekonomi med mycket goda framtidsutsikter. Du kanske tror att du bara vill skriva en bok - men tänk om din bok kan bli ett underlag för passiv inkomst online också? 

2

Har du ett färdigt manus? 

Om du har skrivit färdigt din bok (och den har lästs igenom av en lektör) och du nu "bara" letar efter rätt förlag att ge ut den på - så har du hittat rätt nu. Vi är mer än bara ett förlag och du har oanade möjligheter tillsammans med oss. Nyfiken? Klicka på knappen. 

3

Är din bok nästan färdig, men du vill gärna ha lite hjälp från en skriv-coach och lektörsläsning?

I dagens läge behöver alla thought leaders och experter ha en bok i bakfickan. Det ger dig omedelbar expert-status att vara författare och kunna visa upp din bok. Vi har insett det här för länge sedan och nu vill vi hjälpa dig att bli klar med din bok. Världen behöver dig och din kunskap. Vi vill inte att du ska känna dig frestad att vänta på "bättre tider" utan vi vill visa dig att förutsättningarna är perfekta just nu. 

4

Vet du att du att du har en bok inom dig som bara MÅSTE ut, men du vet inte var du ska börja? 

Med tanke på allt du kan, allt du gått igenom och alla problem som du egentligen skulle kunna lösa för andra så måste det bero på något annat än kunskapsbrist att du ännu inte skrivit färdigt din bok? Du ser ju varje dag hur folk lider i onödan, på grund av att de inte vet vad du kan. Det är dags för dig att släppa fram den där boken nu! Vi hjälper dig hela vägen från tanke till bok and beyond. 
 

OSLAGBART ERBJUDANDE JUST NU :

20% rabatt på vårt största paket!

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Känner du att det är dags nu?

Då gäller det att du passar på. Det här är ett erbjudande som enbart gäller under en väldigt begränsad tid! 

Ange kod: BOKMÄSSA

© Copyrights by Mindboozt Publications. All Rights Reseved.